İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Cemalettin Tınaztepe Ortaokulu

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF’İ ANMA GÜNÜ

14-03-202414-03-202414-03-202414-03-2024Okulumuz Cemalettin Tınaztepe Ortaokulu tarafından hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Okul Müdürümüz Hasan GÜNAKAN ve Türkçe Öğretmenimiz Pınar EDİS günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar.
Okulumuz Öğrencileri tarafından Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve şiirleri çoşkulu bir şekilde okundu.
Tören Okulumuz Öğrenci korosunun Melodika eşliğinde sunduğu oratoryo ve İstiklal Marşının hep birlikte söylenmesi ile sona erdi.
Türk Milletinin Bağımsızlık ve Özgürlük savaşını ölümsüzleştiren, Bayrak için yazılmış, Milletimize atfedilmiş, Mecliste okunarak kabul edilmiş olan İstiklal Marşımızı her zaman coşku ile söylemeye devam edeceğiz.
İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY’u ve Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz.

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 13:15 - Görüntülenme: 73