İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Cemalettin Tınaztepe Ortaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor,tüm çocuklarımızın, bayramını kutluyoruz.

Çocuk yurdun temelidir.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Yol göstericilerin ışığı, yolculara doğru istikameti çizer.

Öğretmende rotasını doğru tutup çalışınca öğrencide doğru hedefi bulur.

İşte okulumuz Cemalettin TINAZTEPE Ortaokulu Öğretmenlerinin Rehberliğinde Öğrencilerimizin okul pano çalışmaları.

Sanat,estetik,emek ve mesaj.

Hepsi çok net.

Cemalettin TINAZTEPE Ortaokulu başarır.

Cemalettin TINAZTEPE Ortaokulu yapar.

Mrt

Cemalettin Tınaztepe Ortaokulu Öğrenci meclisi Yeşilay Haftası kapsamında “Bağımlı olma, özgür ol” sloganıyla okulumuzda bilinçlendirme etkinliği gerçekleştirdi

Mrt

Okulumuz ilçemizdeki liderliğini Spor müsabakalarında’da göstermeye devam ediyor.

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Geleneksel Sporlarımızdan Mendil kapmaca yarışmalarında;

Küçük Kızlar,Yıldız Kızlar-Küçük Erkekler ve Yıldız Erkeklerde ŞAMPİYON oldular.

İlçemizde arka arkaya iki yıldır dört branş ta ŞAMPİYON olan  Cemalettin TINAZTEPE Ortaokulu öğrencileri belgelerini alırken; Küçük Erkek Basketbol takımımız da Üçüncülük madalyalarını öğrencilerimizin alkışları arasında aldılar.

Okul müdürümüz Hasan GÜNAKAN öğrencilerimizin başarıları ile gurur duyduklarını belirterek onları yetiştiren ve onlara ilham veren Öğretmenlerimize teşekkür etti.

En temiz sınıflarımızın anons edilmesinden sonra Belge ve Kupa töreni sona erdi.

CEMALETTİN TINAZTEPE ORTAOKULU BAŞARIR.!

Ock

Yarı final… ️

Okulumuz Yıldız Erkek Futsal Takımı Beylikdüzü Okullararası Futsal Turnuvası çeyrek finalinde Gürpınar Ortaokulunu normal süresi 2-2 biten maçta penaltı atışlarıyla 3-1 yenerek yarı finale yükselmiştir. Final yolunda Futsal Takımıza başarılar dileriz.

Ock

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği “Geleneksel Çocuk Oyunları” Mendil Kapmaca kategorisinde öğrencilerimiz Yıldız Erkekler ve Küçük Erkekler dalında İlçe 1’si olmuştur. Öğrencilerimiz İl finallerinde Beylikdüzü İlçemizi temsil edeceklerdir. Emekleri için Beden Eğitimi Öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutlarız.

Cemalettin Tınaztepe Ortaokulu Okul Meclisi Başkanlık seçimimizi yaptık .

Okul Meclis Başkanımız Erdem Evcimen’i tebrik ediyoruz .

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Atletizm müsabakalarında okulumuz Atletizm Takımımızın büyük başarısı.

Takım halinde katıldığımız 4 kategoride;

Küçük Erkekler : İlçe 1’ incisi

Küçük Kızlar      : İlçe 1’ incisi

Yıldız Erkekler   : İlçe 2’ incisi

Yıldız Kızlar        : İlçe 3’ üncüsü olmuştur.

Toplamda 4 kupa, 20 madalya alan okulumuz Atletizm Takımını başarılarından dolayı kutlar, emekleri için değerli Beden Eğitimi Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü kapsamında okulumuzda “Deprem Tatbikatı”yapıldı.

Haz

Cemalettin TINAZTEPE Ortaokulunda 2022/2023 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni yaşandı.

Okul bahçemizde yapılan ve Çok sayıda Öğrenci Velisinin katıldığı tören herkesten tam not aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından okul Müdürümüz Hasan GÜNAKAN ve Öğrenciler adına Vildan KOT birer konuşma yaptılar.

Cemalettin TINAZTEPE Ortaokulunun Beylikdüzü İlçesinin yükselen değeri olduğunu belirten Okul Müdürümüz, Öğrencileri yetiştiren Öğretmenlere ve Ailelerine teşekkür ederek Öğrencilere gelecek hayatları için önemli tavsiyelerde bulundu ve onlara başarılar diledi.

Okulumuzda ilk 3 Sırayı alan öğrencilere ve çalışmalarındaki gayretlerinden dolayı Okul Aile Birliği üyelerine hediyeler takdim edildi.Tüm mezun olan öğrencilerimize öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi ve hatıra fotoğrafları çekildi.Keplerin havaya atılması ve Mezuniyet pastasının kesilmesi ile başlayan müzik ile öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.

Törenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyoruz.

Bu muhteşem mezuniyet töreninde sunum görevini başarı ile yerine getiren Okulumuz Öğretmenleri Ayşe Şeyma AÇAR ve Zeynep Dilara DOĞANAY’a ayrıca teşekkürlerimizi ve takdirlerimizi sunuyoruz.

Cemalettin TINAZTEPE Ortaokulu.

TÜRKÇE ve İNGİLİZCE BİLGİ YARIŞMALARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Okumuz Cemalettin TINAZTEPE Ortaokulu öğrencilerine yönelik BİLGİ  YARIŞMALARI yapıldı.

Oldukça heyecanlı ve çekilmeli geçen yarışmalarda dereceye giren sınıflarımız belli oldu.

Bilgi Yarışmalarında sonuçların uzatma sorularına kadar gitmesi Öğrencilerimizin oldukça başarılı olduğunun bir göstergesi olurken, İngilizce Yarışmalarında öğrencilerimizin özgüveni ve üstün performansları Okulumuzdaki eğitim ve öğretimin niteliğinin adeta bir göstergesi gibiydi.

Yarışmayı hazırlayan ve organize eden tüm öğretmenlerimize katkılarından dolayı Okul aile birliğimize teşekkür ediyor, Okulumuzla gurur duyuyoruz.

Cemalettin TINAZTEPE Ortaokulu.

Kas

Beslenme Dostu Okul Projesi Kapsamında yapmış olduğumuz etkinlik fotoğraflarımız yayınlanmıştır...